Vacature Dossierbeheerder

De functie

Als Dossierbeheerder draag je de verantwoordelijkheid over het zelfstandig beheer en de optimalisatie van jouw dossiers. Door onze variatie aan klanten, is elke dag anders. Op die manier worden jij en je collega's uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor lopende dossiers. Dankzij jouw financiële kennis ben je in staat om onze klanten bij te staan en advies te verlenen. Je bent natuurlijk geïnteresseerd in het cijfermatige, maar bouwt daarnaast ook een vertrouwensband op met je cliënteel. Naast advies, sta je ook in voor de maand- en jaarafsluitingen.

Wat kan je verwachten?

 • Je komt terecht in een gedreven team waar kennis en expertise heerst.
 • We streven een positieve sfeer na binnen het team en maken geregeld tijd voor een teamevent.
 • Er is zeker oog voor work-life balance. Bij voorkeur werk je Full-time, maar ook 4/5de is voor ons bespreekbaar.
 • In ruil voor jouw inzet krijg je een marktconform loon in lijn met jouw kennis en ervaring.
 • Dit wordt verder aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatie en eventueel wagen en tankkaart
 • Aangezien we zowel in het kantoor in Kortrijk als in Waregem versterking zoeken kan je kiezen welke locatie voor jou het beste uitkomt.

Wie zijn wij?

Na een succesvolle fusie willen we met Kantoor Atexio verder bouwen aan het succesverhaal. Met 17 professionals in dienst, verspreid over de 2 vestigingen geven we elke dag het beste van onszelf. Wij zijn een ondernemend team waar een dynamische en een familiale sfeer heerst. Met z'n allen trachten we als één team onze klanten financieel te begeleiden. Om onze groei verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dossierbeheerder die graag meedenkt in ons toekomstverhaal.

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een Bachelor of Master in Accountancy en weet een goede balans te vinden tussen klant en resultaat.
 • Met jouw sociale en commerciële skills kan je de klant steeds overtuigen van de geschikte oplossingen.
 • Een analytisch brein en sterke technische achtergrond maken deel uit van jouw vaardigheden.
 • Door jouw jarenlange ervaring weet je dat klantgerichtheid van essentieel belang is.
 • Als Dossierbeheerder kan je omgaan met stressvolle situaties en weet jeop drukke momenten de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je kan minstens jouw rijbewijs B voorleggen.

Solliciteer nu


  Over Atexio

  Kantoor ATEXIO is het resultaat van een jarenlange professionele vriendschap tussen kantoor DVL uit Waregem en Accountancykantoor Geert Dupont uit Kortrijk. Wat begon met het samen organiseren van opleidingen voor het personeel en discrete kennisuitwisseling over complexe materies, mondde uit in gesprekken om samen het accountancykantoor van de toekomst te bouwen. Nu ligt de stevige basis er voor een succesvol gemeenschappelijk parcours.

  Atexio teambuilding
  KANTOOR KORTRIJK
  Koning Leopold I straat 22
  8500 Kortrijk
  tel: +32 56 20 11 30fax: +32 56 22 81 37email: info@kantooratexio.be
  KANTOOR WAREGEM
  Guido Gezellestraat 4
  8790 Waregem
  tel: +32 56 60 07 75fax: +32 56 60 82 57email: info@kantooratexio.be
  KANTOOR ANZEGEM
  Pastoor Verrieststraat 105a
  8570 Ingooigem
  KANTOOR KLUISBERGEN
  Hoogweg 19
  9690 Kluisbergen
  ottie
  © 20212022 Kantoor ATEXIO All rights reserved.
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
  X