We houden ervan om op sleutelmomenten onze klanten bij te staan met professioneel advies. Als je als bedrijf keuzes maakt, dan doe je dat maar beter gefundeerd.

We hebben een hart voor innoverende ondernemers en dat betekent dat af en toe een niet-alledaagse vraag op ons pad komt. Die gaan we niet uit de weg, integendeel…
We verkennen graag nieuwe wegen.

Je kan bij Atexio dan ook terecht voor al je vragen over de oprichting van vennootschappen, fusies en splitsingen, conflicten tussen aandeelhouders, familiale opvolging of vereffeningen van vennootschappen.

Bedrijven die ambitieuze plannen willen realiseren, zorgen er maar beter voor dat ze intern ook zelf hun zaken op orde hebben. Soepele structuren, gedreven mensen en een uitgesproken toekomstvisie, het zijn de bouwstenen voor een succesvolle onderneming.

Atexio denkt graag mee na over de manier waarop je het best vorm geeft aan je bedrijfsplannen. Samen streven naar de beste manier van werken, ook dat is aan de zijde van je klanten staan.

Atexio staat u graag bij op fiscaal vlak.
In een steeds complexer wordende belastingwereld kan u maar beter rekenen op experts in hun vak die weten waar de klepel hangt.

Al jaren scholen we ons bij in de meest actuele beleidsthema’s: personen- en vennootschapsbelasting, fusies en overnames, BTW…
Die kennis kunnen we bovendien combineren met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sectoren.

Boekhouden, dat doen we zoveel mogelijk op maat van uw bedrijf.
We streven er als kantoor altijd naar dat u zelfstandig uw boeken op orde kan houden.
Maar we bieden uiteraard de nodige ondersteuning waar het moet.

Zo zet Atexio al jaren in op digitalisering. Onze kantoren werken al sinds 2000 in de Cloud en ook nu nog pionieren we met digitale mogelijkheden. Met handige apps als Billit, die het mogelijk maken BTW-bonnetjes en rekeningen in te scannen en digitale facturen te versturen, maken we het u zo makkelijk mogelijk.

Maar bovenal willen we complexloos werken, met veel gezond verstand.
Zo is Atexio het eerste kantoor waar écht samengewerkt wordt over de grenzen van het BIBF en het IAB heen. Daarmee was Atexio de fusie van de verschillende beroepsfederaties nog voor…

KANTOOR KORTRIJK
Koning Leopold I straat 22
8500 Kortrijk
tel: +32 56 20 11 30fax: +32 56 22 81 37email: info@kantooratexio.be
KANTOOR WAREGEM
Guido Gezellestraat 4
8790 Waregem
tel: +32 56 60 07 75fax: +32 56 60 82 57email: info@kantooratexio.be
KANTOOR ANZEGEM
Pastoor Verrieststraat 105a
8570 Ingooigem
KANTOOR KLUISBERGEN
Hoogweg 19
9690 Kluisbergen
ottie
© 2023 Kantoor ATEXIO All rights reserved.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X