Werken bij Atexio

Waarom kiezen voor een loopbaan bij Atexio?

Vandaag kan je als accountant op heel wat plaatsen aan de slag. Waarom dan voor Atexio kiezen?
Daar hebben we een zeer helder antwoord op: ‘werkgenegenheid’.
De werksfeer bij Atexio is uniek. Geen blingbling. Geen uiterlijk vertoon. Geen afgunst. Bij Atexio kom je in een werkomgeving terecht waar je mag zijn wie je bent.
Wij geloven immers dat onze gemeenschappelijke aandacht voor ‘werkgenegenheid’ de beste manier is om te groeien. Als accountant. Als mens. En als bedrijf.
Hoe de Atexio werkgenegenheid er uit ziet, ontdek je in dit filmpje en de quotes onderaan de vacature.

Vacature: senior Accountant

Als senior accountant neem je de verantwoordelijkheid over het zelfstandig beheer en de optimalisatie van jouw dossiers. Hier -bij Atexio- noemen we onze job van dossierbeheerder ook wel eens ‘dossierbegeerder’. En dat is niet alleen omdat de meesten van ons West-Vlamingen zijn 🙂 maar vooral omdat we goed beseffen dat achter elk dossier meerdere mensen schuilen die op ons rekenen om hun dossier niet enkel te beheren maar ook écht te begeren. Zij hopen in jou een vertrouwenspersoon te vinden. Iemand die instaat voor de maand- en jaarafsluitingen, die ook meedenkt en -indien nodig- met oplossingen voor de dag komt. Dat maakt jouw job als senior accountant waardevol, aantrekkelijk en uitdagend.

 

Wie zijn wij?

ATEXIO staat voor Accountancy, Tax en Expertise voor Innoverende Ondernemers. De X staat dan weer voor de verbindende factor die onze accountants en financiële experts zijn, mede naar ons jarenlang opgebouwd netwerk aan vakspecialisten.

Met 20 professionals in dienst, verspreid over 2 vestigingen geven we elke dag het beste van onszelf. Wij zijn een ondernemend team waar een dynamische en een familiale sfeer heerst. Met z'n allen trachten we als één team onze klanten financieel te begeleiden.

 

Solliciteren

Ons aanbod - Wat kan je verwachten?

Om onze groei verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde senior accountant die graag mee bouwt aan ons toekomstverhaal.

 • Je komt terecht in een gedreven team waar kennis en expertise graag gedeeld wordt met nieuwe collega’s. Jouw ervaring als senior accountant is dan ook zeer welkom.
 • Bij Atexio zijn we ontzettend fier dat we ons weten te onderscheiden door onze ‘werkgenegenheid’. Op dat vlak durven we onszelf echt uniek te noemen. Hoe de Atexio werkgenegenheid er precies uitziet, ontdek je hier.
 • Er is dus zeker oog voor work-life balance. Bij voorkeur werk je voltijds, maar ook 4/5de is voor ons bespreekbaar.
 • In ruil voor jouw inzet krijg je een marktconform loon dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en ambities.
 • Dit wordt verder aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en eventueel wagen en tankkaart.
 • Aangezien we zowel in het kantoor in Kortrijk als in Waregem versterking zoeken kan je kiezen welke locatie voor jou het beste uitkomt.
“In onze sector lijken veel kantoren op een duiventil. Een va et vient van medewerkers en klanten. Bij Atexio is dat echt niet het geval. Tja, dan weet je het wel hé...”
- Iris

Profiel - Wie ben je?

Omdat we werkgenegenheid hoog in het vaandel dragen, kiezen we niet alleen op basis van wat je kunt of kent, maar ook en vooral: wie je bent.

 • Als senior accountant beschik je over minimum 5 jaar ervaring.
 • Je houdt van cijfers, data, deadlines en resultaten, maar hecht tegelijk veel belang aan een warme collegiale werkomgeving.
 • Je beschikt minimaal over een Bachelor of Master in Accountancy en weet een goede balans te vinden tussen klant en resultaat.
 • Met jouw sociale en commerciële skills kan je de klant steeds overtuigen van de geschikte oplossingen.
 • Een analytisch brein en sterke technische achtergrond maken deel uit van jouw vaardigheden.
 • Klantgerichtheid is voor jou van essentieel belang.
 • Als senior accountant kan je omgaan met stressvolle situaties en weet je op drukke momenten de juiste prioriteiten te stellen

 

 

Heb je nog een vraag?
Contacteer ons via jobs@kantooratexio.be


  Solliciteren bij Atexio

  1. Stuur uw motivatiebrief en CV door naar jobs@kantooratexio.be
  2. In een eerste kennismaking peilen we graag naar jouw kennis en ambities
  3. Indien er goede match is tussen u en ons, bespreken we samen de concrete functie en voorwaarden
  “Weet je wat ik zo bijzonder vind? Je mag hier eens een mindere dag hebben. En dan is er altijd wel iemand die gewoon eens vraagt: ‘Gaat het...?’”

  — Steffi

  Het Atexio Team

  KANTOOR KORTRIJK
  Koning Leopold I straat 22
  8500 Kortrijk
  tel: +32 56 20 11 30fax: +32 56 22 81 37email: info@kantooratexio.be
  KANTOOR WAREGEM
  Guido Gezellestraat 4
  8790 Waregem
  tel: +32 56 60 07 75fax: +32 56 60 82 57email: info@kantooratexio.be
  KANTOOR ANZEGEM
  Pastoor Verrieststraat 105a
  8570 Ingooigem
  KANTOOR KLUISBERGEN
  Hoogweg 19
  9690 Kluisbergen
  ottie
  © 20232024 Kantoor ATEXIO All rights reserved.
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
  X